Gerealiseerde projecten

Deze projecten zijn inmiddels opgeleverd:

Aardappelloods met werktuigenberging
Voor Constructiebedrijf K. Stok & Zn. B.V. te Sint Annaparochie werken wij aan de staalconstructie voor een aardappelloods met werktuigenberging te Leens.
Nieuwbouw drukkerij Groenewold te Lemmer
Voor architectenbureau Van Diepen & Smelt Architecten BNA te Meppel gaan wij werken aan de bovenbouw voor de nieuwbouw van drukkerij Groenewold. Dit project zal gebouwd worden op het Lemsterpark te Lemmer. De funderingsconstructie zal worden berekend en gerealiseerd door IJB-groep.
Regionaal Cultuurhistorisch Centrum

Voor Architectenbureau Adema te Dokkum hebben wij gewerkt aan het project "De Sûkerei" te Damwoude. Dit regionaal cultuurhistorisch centrum bestaat uit een voormalige cichoreifabriek en drie zgn. wâldhúskes.

Onze werkzaamheden hadden met name betrekking op de fundering van alle 4 gebouwen en enkele constructieve zaken van de fabriek.

Het centrum is vanaf 5 april 2008 te bezoeken.

Herbouw woning aan De Dijk te Dokkum

Voor Architectenbureau Adema te Dokkum hebben wij gewerkt aan de herbouw van een woning in het centrum van Dokkum.

De woning is, op de voorgevel na, tot op kelderdiepte volledig gesloopt. Dwingende randvoorwaarden waren dat de voorgevel moest blijven bestaan en de naastgelegen panden mochten geen schade ondervinden.

Al met al heeft de nieuwe eigenaar een solide geconstrueerde woning gekregen.

Herbouw kampeerboerderij te Hollum (Ameland)

Voor Architektenburo F. Akkermans te Dokkum hebben wij gewerkt aan de herbouw van een kampeerboerderij aan de Bosweg te Hollum, Ameland.

Het gebouw bestaat uit een hoofdgebouw en twee zijvleugels. De drie gebouwen zijn op verdiepingsniveau verbonden middels een galerij.

Het bouwwerk is inmiddels aanbesteed.

Uitbreiding Bataviastad te Lelystad

Voor Staalbouw-adviesbureau N. W. Koster te Sneek werken wij aan de uitbreiding van Bataviastad te Lelystad.

Hoewel wij voor dit project 'slechts' de staalconstructie berekenen staat een dergelijk project (60 x 120 m²) als een huis!

Basic Center

Voor Bouwbedrijf "De Wadden" B.V. te Harlingen werken wij aan een bedrijfsverzamelgebouw.

Het gebouw, een zgn. 'Basic Center', zal gebouwd worden op industrieterrein De Oostpoort te Harlingen.

- Projecten overzicht
certificaat openen in nieuw venster ONRI
Gerealiseerd door Design for Life Design For Life staat voor grafisch en interactief vakwerk. Vormgeving met gedachtegang, ontwerp met visie en creativiteit met lef.